Dva a pol chlapa – neviazaná zábava

Tento seriál patrí medzi jedny z nestarnúcich seriálov dnešnej doby. V televízií chodieva dokonca na niektorých kanáloch dodnes, aj keď nič nové z neho už nebude. Ľudia ho jednoducho milujú, a to stačí, na to nič viac netreba. Ak si ľudia raz obľúbia nejaký seriál, tak potom v podstate vôbec nezáleží na to, či má 5 sérií, alebo 50, pretože ľudia ich budú pozerať stále dokola v tom, či onom prípade.

whisky.jpg

Práve medzi takýto seriál patrí ten s hlavnou postavou, ktorú stvárňuje na túto roku úplne ideálny rovnako menný Charlie Sheen. Tento herec sa ani vo svojom skutočnom živote netají hýrivým a divokým životom, plným neviazanej zábavy. Práve preto postavu Charlieho Harpera zo seriálu stvárňuje skutočne dokonale – dalo by sa povedať, že nemusí nič hrať. Tento fakt v skutočnosti nie je až taký vtipný, pretože je skôr trochu smutný, avšak aj jemu samému takýto životný štýl vyhovuje, nech žije ako sa jemu samému páči.

Seriál ťahá niekoľko veľmi dôležitých postáv. Aj napriek tomu, že za najdôležitejšie môžeme považovať bratov Harperovcov Charlieho a Alana, a Alanovho syna Jakea, ktorý postupne spolu so seriálom raste na dospelého chlapa. Ďalšie neodmysliteľné postavy predstavujú Alanova bývalá žena Judith, ich matka Evelyn Harperová, domáca Berta a šialená psychopatická susedka Rose. Počas seriálu sa mien, ktoré predstavujú priateľky bratov vystrieda veľmi hojne, aj napriek tomu, že tých Charlieho bude oveľa viac ako jeho brata.

rum.jpg

Osamelý, vyhnaný a opustený Alan žiada o ubytovanie u svojho nie veľmi nadšeného bratčeka, ktorému týmto narúša celý chod jeho divokého života. Krv však nie je voda a pretože pristupuje a povoľuje mu nasťahovať sa, aj napriek tomu, že si tým pádom musí pekne utiahnuť opasok, lebo s Alanom do domu prichádza na víkendy aj jeho syn, Jake. Seriál je plný paradoxov, prekvapení, avšak najviac v ňom dominujú komické situácie, ktoré pobavia skutočne každého.