Pri svadobnom oznámení sa snažte byť kreatívni

Návrhu našich svadobných oznámení sme venovali vskutku veľa času. Keď si na to spomeniem dnes, tak možno až príliš veľa, no na druhej strane musím uznať, že sa to oplatilo. Stali sme sa inšpiráciou pre ďalších ľudí, dostávali mnoho obdivných mailov a smsiek a pri gratuláciách po svadobnom obrade nám každý druhý z gratulantov vzdával poklonu za to, aký dobrý dojem na nich urobili naše svadobné oznámenia. Ženích a nevesta sa držia za ruky.jpg

Viem, asi si hovoríte, že takéto veci v živote nie sú podstatné. Pozrite sa, ja sa nehanbím za to, že mi na názore ostatných ľudí záleží. Doma mám poriadok hlavne kvôli tomu, aby nás návšteva či rodina nepoohovárala. Záhradu si tiež udržiavame z dôvodu, že je do nej vidieť a my nechceme, aby na ňu mohol niekto povedať krivé slovo. Dajme teda nejaké predsudky bokom. Ak aj vy patríte k ľuďom, ako sme my, teda vám nie je jedno, čo si o vás budú myslieť ostatní, na svojich svadobných oznámeniach https://www.graphicsoul.sk/svadobne-oznamenia/ si dajte naozaj záležať.
Žena v trblietavých šatách drží v rukách topánky.jpg
Kreativita a originalita sú alfou a omegou

Ak chcete, aby oznámenia zanechali v ľuďoch naozaj dobrá a dlhotrvajúci efekt, zabudnite na akékoľvek už hotové predlohy alebo otrepané motívy. Buďte originálny. Áno, pripravte sa na to, že to nemusí byť ľahké. Byť originálny a kreatívny na lusknutie, to nie je len tak. Preto svoje oznámenia na svadbu začnite riešiť v dostatočnom predstihu. Ja som tak urobila už rok pred dňom D.
Skúšajte rôzne kombinácie a skúste sa inšpirovať zahraničnými spôsobmi svadobných oznámení. Nehovorím, že to, čo je u nás doma je zlé alebo menej kvalitné, no zahraničie je dokopy určite väčšie ako naše malé Slovensko, takže v tom „CELOM ZAHRANIČÍ“ môžete nájsť určite viac inšpirácie. Pokojne si nechajte z každého nápadu vytlačiť aj jeden kúsok na skúšku. Nie všetko, čo vyzerá dobre vo vašej hlave, musí totiž vyzerať dobre aj na papieri, v obálke a v poštovej schránke.